Réteges csirke
- Részletek
- Kategória: Sós
- Megjelent: 2007. december 22. szombat, 08:57
- Találatok: 17004
A finom és könnyen készíthető ételek közül ez az egyik kedvencem
Running sportsAir Jordan 1 Mid "What The Multi-Color" For Sale
* 3 db csirkemell filé* 10 deka liszt
* 1,5 deci olivaolaj
* só
* 4-5 gerezd fokhagyma
* 10 deka füstöltsajt szeletelve
* 10 deka sajt reszelve
Az alaposan megmosott és megszárított csirkemellet besózzuk.
A fokhagymagerezdeket szétnyomkodjuk és elkeverjük az olivaolajban.
A csirkemellet ujjnyi vastag szeletekre vágjuk és egyenként megforgatjuk a lisztben.
Egy kiolajozott kisebbfajta tepsibe terítjük (kerek formába is halmozhatjuk).
Ahogy egy réteggel megtelt a tepsi, a fokhagymás olivaolajból locsolunk a réteg tetjére, majd a szeletelt füstöltsajttal beborítjuk.

120 fokos sütőben sütjük, amíg a sajt megpirul a tetején.
