KREATIV Café

Magyarország vezető kreatív portálja

Készítsünk saját bulizós ruhát

Image Ujlaki Ágota ötlete
best Running shoes brandNike Air Max 270 Black Gold Shoes Best Price AH8050-007 – Buy Best Price Adidas&Nike Sport Sneakers
Hozzávalók:
*  anya vagy rokon kinőtt, megunt, fekete felsője
*  arany színű nagyobb méretű flitterek
*  cérna vagy vékony damil
*  tű
*  idő és türelem

Elkészítés:
* A pólón tűzzük be a minta körülbelüli méretét.
* A legjobb, hogy ha a jelölést úgy csináljuk meg, hogy a póló rajta van azon akinek a ruci készül, így pontosabban tudjuk elhelyezni a mintát.
* A felkiáltójel pöttye a köldöknél legyen.

A minta felvarrása:
Szövegdoboz: Először varrjuk a minta körvonalának megfelelően egymás mellé a flittereket. Ha ezzel készen vagyunk, akkor varrjuk még egy réteg flittert a mintára úgy, hogy négy flitter közé essen egy újabb, kb. az   alábbi mintának megfelelően.
Image

A flittereket legalább négy ponton rögzítsük a ruhához.

A ruha egy arany flitteres kalaphoz készült kiegészítőként (sajnos a képen pont ez nem látszik, pedig így lett volna kerek a kollekció), egy gimnáziumi retró bulihoz.

Image

A flitterből kb. három csomagra volt szükség a pólóra és a következő cikkben leírt kiegészítők elkészítéséhez, enne anyagköltsége összesen 1000,-Ft. Tehát csak türelem és lásson hozzá bátran bárki!

 

Napraforgós szép napot és jó munkát kívánok mindenkinek!

 

 
 
 

 A cikkekben szereplő sablonok a fenti menüpont alatt és itt, a SABLONOK oldalon találhatók. A cikkben szereplő sorszám alapján tudod beazonosítani.

 

 

 

 

Videó