KREATIV Café

Magyarország vezető kreatív portálja

Személyre szóló könyvjelzők

Image Mucsi Martina ötlete ültetőkártyaként is használhatók
best Running shoes brandAir Jordan 1 Retro High OG "Chicago" White/Black-Varsity Red – nike air force barkley pack purple black blue hair
Kellékek:
középvastag karton
dekorpapírok (akár maradék csomagolópapír)
rugalmas, vágható mágneslap (kreatívboltokban kapható)
betűnyomda vagy nyomtató, akár kézírás a felirathoz

Elkészítése:
Veszek egy kb. 10x5 cm nagyságú kis kartonlapot és félbehajtom. Vagy már ez lesz a könyvjelző maga, vagy ha ez egyszínű és nem dekorkarton, akkor bevonom kívülről egy ugyanilyen nagyságú színes papírral, amit tetszőlegesen lehet tintázni, antikolni. A belsejébe mindkét oldalon egy kb. 0,5x1 cm-es kis mágneslap-darabka kerül - fontos, hogy egymást vonzó felükkel egymás felé ragasszuk be ezeket és persze pontosan egymással szemben! Ha ez megvan, akkor már csak a név van hátra: én betűnyomdát szoktam használni, de bármilyen módon, akár kézírással is kerülhet a név az egyik külső oldalra. És kész is!:-)

Tipp:
Egy családi vagy baráti vacsora alkalmával ezeket ültetőkártyának is használhatjuk és aztán a vendégek hazavihetik emlékbe...:-)

Jó alkotást kívánok!
Martina
 

 A cikkekben szereplő sablonok a fenti menüpont alatt és itt, a SABLONOK oldalon találhatók. A cikkben szereplő sorszám alapján tudod beazonosítani.

 

 

 

 

Videó