KREATIV Café

Magyarország vezető kreatív portálja

"Öltöztetős" lámpa

ImageMónikától kaptam az alábbi levelet, amit változatlan formában közkinccsé tennék (- természetesen a dícsérő szavakkal egyetemben :))
Remek, mutatós az ötlet, a megvalósítás ára pedig igazán az olcsó kategóriához sorolható!

 

Rendszeres olvasója vagyok az NLC-nek, azon belül is a Te blogodnak. Nagyon sok ötletet kaptam már a leírásaidból, sok-sok ajándék köszönheti a létrejöttét Neked.

Csináltam most én is valamit, szeretném megosztani Veled.

Anyagok, kellékek:
opálüvegű IKEA asztali lámpa
transzparenspapír
ragasztó
vonalzó
sniccer

ImageAz IKEA-ban lehet kapni opálüvegű asztali lámpát 990,- FT-ért. Na, gondoltam, veszek egyet és üvegfestéssel dekorálom, azt adnám ajándékba valakinek.
Igen ám, de aztán eszembe jutott, hogy nem egyformák vagyunk. Lehet, hogy én lelkesedem a rózsamintákért, ő viszont ki nem állja.Ott a rengeteg munka, amit rászántam, és az ajándék is olyanná válik, mint az okos lány ajándéka: hoztam is valamit, meg nem is...
Nos, akkor jutottak eszembe a színes transzparanspapírok!ImageAdva volt tehát a lámpám, és hozzá vásárolgattam színes transzparenspapírokat. Most háromfélét készítettem. Annyi a munka csak, hogy palástot készítek a lámpa köré, amit csereberélni lehet. Az illető a kedve, hangulata alapján váltogathatja a palástokat a lámpa körül.
Annyira egyszerű, és annyira mutatós!


ImageEzt az ötletemet szerettem volna megosztani Veled, és csatolom a képeket is hozzá.

Üdvözlettel: Mónika

 

 

 A cikkekben szereplő sablonok a fenti menüpont alatt és itt, a SABLONOK oldalon találhatók. A cikkben szereplő sorszám alapján tudod beazonosítani.

 

 

 

Hírlevél

 

Videó

Loading ...