KREATIV Café

Magyarország vezető kreatív portálja

Van öt perced?

Tallós RitaTallós Rita írása - negyveneseknek, huszonéveseknek. Igazából, minden NŐNEK!
Nike air jordan SneakersAIR MAX PLUS

Jó neked! Nekünk nincs.. így túl a negyvenen. Rengeteg a dolgunk: gyerekek, szülői értekezlet, különórák, háztartás, összeköltözés, válás, lizing, szerviz, jelzálog, munka, karrier, egzisztencia, bizonyítás, bizonyítás, bizonyítás…magunknak és a világnak, hogy megmutassuk, hogy mi még mindig, mindenek ellenére és ezek után  is rendületlenül, nem lankadva átszeljük, felépítjük, kiírtjuk, megszerkesztjük, átrendezzük, eljátsszuk, felújítjuk, átformáljuk és biztosítjuk, ahogy Te, húszéves szeretnéd.
Te persze ajtóstól, adj’uram Isten, de rögtön! Mi: ésszel, meggondoltan, bölcsen.

Már elfelejtettük, ahogy húszévesen összeröhögtünk a negyvenes ,,vénasszonyok” háta mögött, pláne, ha igyekeztek tartani velünk a tempót....
Nem voltak játékosok. Nem gondoltuk, hogy a negyedik X után is van élet!

Biztosítlak, hogy tévedtünk. Nem hologramok vagyunk, dobog a kis szívünk, élünk! És görcsösen ragaszkodunk a fiatalságunkhoz.
Azt mondod,félünk az öregségtől? Minden okunk meg lenne rá!
,,Szaporodik szánkban az idegen anyag”…- meg a testünkben – ami nem baj, csak nem így terveztük. Fitness, fogyókúra hajfestés, kozmetika, több smink, kevesebb tükör.
Lélegzet-visszafojtva lessük a hentest, meddig hat a személyes varázs, megkapjuk-e még ma is a szép soványat, vagy mától a néni is a soron következő mócsingosból kapja a 80 deka daráltat?!
Meddig vesznek nő-számba minket? Meddig fordulnak meg  a férfiak az utcán? Mikor lépjük át a retteget nő-néni határvonalat?


Életvitel és közérzetjavító tréningjeimre jelentkezés és bővebb információ:
a Kreatív Café központi számán: +36 70 525 4105
vagy a:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

rita23

 

 A cikkekben szereplő sablonok a fenti menüpont alatt és itt, a SABLONOK oldalon találhatók. A cikkben szereplő sorszám alapján tudod beazonosítani.

 

 

 

 

Videó

Loading ...