KREATIV Café

Magyarország vezető kreatív portálja

Hobbyművész házivásár és bemutató

Image Ezúttal is számos nagyszerű anyaggal és technikával találkozhattak a meghívott vendégek a Hobbyművész   hagyományos, kétnapos őszi rendezvényén.
Nike sneakersCheap Wholesale Nike Shoes,wholesale Nike Jordan Shoes,cheap Nike Air Max Shoes,wholesale China

Az idei rendezvény különösen remekül sikerült.
Igazából nehéz megállapítani mitől lett kiemelkedő, hiszen minden esztendőben nagy-nagy odafigyeléssel és komoly előkészületekkel rendezik meg a tulajdonosok. Talán a derűs napsütés, talán a még tökéletesebb szervezés adta ezt a plusszt. 
A rendezvény a Maglódi úti áruházban várta a vendégeket. Szebbnél szebb bemutató darabok ösvényén át vezetett az út egy hatalmas terembe, ahol számtalan  asztalnál különböző technikák kipróbálása csábított két egész napon keresztül.
 


Tilda őrület
A Tilda termékcsalád a Világ számos országában hódított már. Nem csupán a patchwork kedvelői között népszerű, de egyéb technikák rajongói is találhatnak kedvükre való anyagokat ötleteket: pl. scrapbookhoz, textília dekorálásához, szalvéta technikához, de számtalan egyéb lehetőséget is kínál.
Természetesen Tilda baba megvarrásához is fellelhető minden: szabásminta, speciális filcanyag és egyéb számtalan kellék.
 
 Image
 
Petra barkácsládikája
Igazi kreatív kincsesbánya! Több mint 200 féle lézervágott natúr fafigurából és betűből  variálhatunk ötleteket. Bármilyen felirat megoldható belőle: pl. konyha, mosdó, szoba ajtajára. A témakörökbe csoportosítottfigurák rengeteg lehetőséget nyújtanak.
 
 Image
 
Efcolor hobbyzománcpor
A  véletlen úgy hozta, hogy ezúttal az érdeklődők követlenül az  EFCO cég tulajdonosától tanulhatták meg a technika minden csínjátbínját.
A jókedélyű, kreatív és energikus úr egyáltalán nem átallotta, hogy beálljon a "pult" mögé.
A tűzzománc készítésének ez az egyszerű és látványos végeredményt adó módja sokakat elbűvölt.
Vége az ipari kiskemencével való kínlódásnak és több tízezres beruházásnak! Csupán egy háztartási sütő, egy rézlapocska, némi speciális (kedvező árú) zománcpor és máris készülhetnek a csodák!

Image

Aki szeretné az általam vezetett tanfolyamon elsajátítani ennek a csodálatos technikának a lehetőségeit, itt találahat időpontot. Ezt a fantasztikus szetet Ági készítette a szombati tanfolyamon.

 Image
 
Opera szalvéták
 A szalévatechnika rajongóinak jó hír ennek a márkatípusnak a megjelenése.Csodálatosan mutat a legegyszerűbb tárgyakon is jól kombinálható színeivel, mintázataival.Ez a szalvétaköteg a Halloween pályázat fődíj csomagjában található a Hobbyművész bolthálózat felajánlásával.
 
 Image
 
 
Filz-fix és Light-Filc, Nuno technikához
Filz-Fix: Vége a hosszadalmas szappanos vizes nemezelésnek! Új évezredünk legdinamikusabban fejlődő ágazata, a vegyipar, olyan anyagokkal rukkol elő, melyek megkönnyítik az életünket, alkalmazkodnak a "Gyorsuló Idő"  igényeihez. Használjuk hát bátran ezeket a nagyszerű anyagokat!
A Light-Filc merinói gyapjúból, tűnemezeléssel előkészített félkész filcanyag egyaránt alkalmas tűnemezeléshez, vagy hagyományos nemezelő technikához.
A Halloween pályázat fődíj csomagjában található a Hobbyművész bolthálózat felajánlásával.
Image 
 
 
Inchies
Nevét az apró, 1 inch-es (2.54x2.54 cm) lapocskákról kapta, melyek remekül használhatók scrapbook jellegű dekorációkhoz.  Íme:
 Image
 
 
Kontúrmatricák
Arany. ezüst, illetve színes kontúrmatricák széles skálája az új terndeknek megfelelően.
A Halloween pályázat fődíj csomagjában található a Hobbyművész bolthálózat felajánlásával.
 
 Image
 
Bruynzeel zselés és alkoholos tollak
Igazi újdonság a 8-15 színben kapható tollcsalád. Az IdentiPen remekül használható üvegre, plexire, műanyag , fém és gyakorlatilag szinte bármilyen felületre. 
Varázslatossá tehetjük kontúrozással, vagy zselés pecsételővel kombinálva.
a forgóhegyű tollakat nem szabad erősen nyomni, inkább csak hozzá kell érinteni a felülethez, mert így folyik belőle leghatékonyabban a festékanyag.
A Halloween pályázat fődíj csomagjában található a Hobbyművész bolthálózat felajánlásával.
Image 
 
 
Képválogatás a vásárról
 
Image
 
Image 
 
Image 
 
Mezei Katalin
 

 A cikkekben szereplő sablonok a fenti menüpont alatt és itt, a SABLONOK oldalon találhatók. A cikkben szereplő sorszám alapján tudod beazonosítani.

 

 

 

 

Videó

Loading ...