KREATIV Café

Magyarország vezető kreatív portálja

Farsangi kiegészítő I.

Image Ujlaki Ágota  ötlete
bridge mediaNike Air Jordan 1 Retro High OG NRG "Igloo" Shoes 861428-100
Hozzávalók:
*  egy pár szobapapucs
*  filclap (rózsaszín)
*  flitterek
*  tű
*  cérna

Elkészítés
 Illesszük a filclap hosszabbik oldalát a papucs oldalához és kezdjük el a talp és az anyag találkozásánál apró öltésekkel hozzáölteni a papucshoz az anyagot.
Borítsuk be a papucsot az anyaggal úgy, hogy a papucs boltíves részén az anyag szépen feküdjön fel. A papucs másik oldalán a varrás előtt vágjuk le a felesleges anyagot. Csak annyit hagyjunk, hogy hozzá tudjuk ölteni a filcet a papucs anyagához.
Ha elkészültünk, akkor úgy fog kinézni a papucs, hogy az orra részénél előre fog nyúlni egy hosszú anyag. Ezt hajtogassuk be úgy, mintha egy doboz oldalát csomagolnánk; hogy a hajtogatás után hegyes orrú topánkát kapjunk. Ha szükséges vágjunk le az anyagból. (Ez egy kerek orrú papucs volt, a jelenlegi állapotában az orr része túlnyúlik a papucs eredeti méretén, tulajdonképpen ez lett a hajtogatás eredménye).Ha elértük a kívánt formát, akkor öltsük össze a filcet.
Ha elkészültünk varjuk ki flitterrel. 

Napraforgós szép napot és jó munkát!

 

 A cikkekben szereplő sablonok a fenti menüpont alatt és itt, a SABLONOK oldalon találhatók. A cikkben szereplő sorszám alapján tudod beazonosítani.

 

 

 

 

Videó

Loading ...