KREATIV Café

Magyarország vezető kreatív portálja

Kreatív diéta sorozat a RádióTop műsorában

Image Január 27-én indult a RádióTop diétás sorozata, amelyben jótanácsokat kaphatnak a hallgatók a kreatívan alkalmazott fogyókúrához, egészséges életmódhoz.
Running sneakers困ったらここ!実家暮らしカップルの定番デートスポット5選
A műsor 10 részes sorozatból áll, és hetente egyszer, szerdánként hallható.
Aki lemerad az adásról, a Kreatív Café oldalain elolvashatja a cikket.
 
Szeretettel köszöntöm a RádióTop hallgatóit!

Eddig kreatív dekorációs és receptöteletket gyűjtöttem Önöknek. Ebben az esztendőben azonban egy kreatív diétás sorozatot indítunk.

Az vezetett ennek a sorozatnak az elindítására, hogy kétségbeejtően sok kövérkés fiatalt (no meg idősebbet) látok az utcákon. A másik ok, bevallom a házunk új gondnoknője.

A hölgy 76 éves, 50 kiló körüli, hihetetlenül fiatalos és energikus. Legalább 20 évet letagadhat. Mindezt nem drága pénzen érte el, hanem egyszerű életmóddal.
Ami meglepő, hogy szinte szóról szóra ugyanazokkal a módszerekkel őrizte meg a súlyát, aktivítását és fiatalosságát, mint jómagam. 

Ezért úgy gondoltam, bizonyára akad a hallgatók között olyan, aki beáll ebbe a sorba és minimális áldozatokkal uganígy tud majd élni.
Jókedv, fittség, egészség lesz a jutalma! Ráadásul, egy fillér plussz kiadásba sem ekrül, sőt spórolni lehet!

Hogyan kezdjünk hozzá?
Először fejben, vagyis a súlyproblémánkat ne fogjuk a genetikára! Az energiamegmaradás törvénye ránk is vonatkozik. Másodszor, ne kezdjünk önsajnálatba.

Egyszerű szabálygyűjtemény, amelyeket érdemes betartani, valamint engedmények, amikkel jutalmazhatjuk magunkat. A kettő között egyensúlyozva, így sikerül beállítani az arany középutat.

Szabályok:
1.szabály: A cukrot nem tiltom (persze csakis módjával fogyasztva), a zsíradékokat viszont megválogatom és kizárólag  a szükséges mennyiségban fogyasztom. Valamint  a kettőt egy napon nem keverem.

2.szabály: Ügyelek arra, hogy a 2ezer kalóriás napi határt ne lépjem túl sose.

3.szabály: Naponta futok 20 - 25 percet (4-5 km-t) a szabadban, vagy sétálok 1 órát. Amennyiben ezek megvalósíthatatlanok, marad a házimunka.

4.szabály: Bizonyos ételeket végképp kiiktattam az étrendemből: pl felvágottak, kolbász, szalonna, vajkrémes torta, szörpök, üdítők.

5. A jutalom: Hetente tartok egy dőzsölős napot, amikor azt eszem, iszom ami jól esik, de 3000 kalória a határ.
Ugye, hogy betartható?

A következőkben A kreatív diéta első szakasza jön: Az átvezető diéta,
Majd a továbbiakban a megtartó diéta.
 

 A cikkekben szereplő sablonok a fenti menüpont alatt és itt, a SABLONOK oldalon találhatók. A cikkben szereplő sorszám alapján tudod beazonosítani.

 

 

 

 

Videó

Loading ...