KREATIV Café

Magyarország vezető kreatív portálja

Farkasházi Réka és a szülinapi parti

Image Kitartóan csörömpölt a mobilom, miközben a pénztárnál igyekeztem minél gyorsabban fizetni.
Noémi, az örökvidám asszisztenslány hívott az RTL-ből.
Asics footwearAir Jordan 4 (IV) Retro Womens White / Boarder Blue - Light Sand
Szülinapi gyerek parti ötletekről kéne beszélnem hétfőn.
A partnereim Lilu és Farkasházi Réka lesznek. A téma aktualítása, hogy Réka kisfia épp 18-án lesz 5 éves.
Rendben, mondtam, ez remek téma, megyek!

A mai napig az RTL Klub stúdiója nekem Alice Csodaországa. Mindig eszembe jut a regény egyik remek mondata: Már reggeli előtt gondolj hat lehetetlenre!
Nos, itt valóban mindig történnek váratlan helyzetek, találkozások.
Amíg várni kell a belépésre, szinte mindig adódik lehetőség egy jó kis diskurzusra valamelyik hírességgel.
Általános tapasztalatom, hogy sokszor civilben egészen mások ezek az emberek, mint amilyen kép a köztudatban, vagy bennem kialakul róluk.

Sütő Enikő az egyik kedvencem lett. Azelőtt kissé ridegnek, távolságtartónak gondoltam. A valóságban beszédes, közvetlen, bűbájos.  Szinte rögvest régi, kedves barátnőként viselkedik.

Kánya Katát azelőtt nagyon kedveltem, becsültem. Úgy gondoltam, sok okos dolgot mond. A személyes találkozásunk nem sikerült fényesre. Talán rossz napja volt.

Viszont a mai napig szívesen emlékszem vissza Réz Andrással való beszélgetéseimre. Többször találkoztunk. Örökké akad a tarsolyában egy-két kedves szó, vagy tréfás megjegyzés. Ha teljesen magad alatt vagy, akkor is képes elhitetni veled két perc alatt, hogy ez a Világ minden Világok legjobbika.
Bármiről beszél, az szórakoztatóvá válik. Imádom!

Ezúttal Müller Pétert szemrevételezhettem közelről. A sminkszobában ücsörgött harmadmagával. Már túl volt a kötelező púderezésen. Ahogy beléptem a szobába a szokásos vidorságommal harsányan sziasztokoztam, aztán még mellétettem egy jólnevelt  jóreggeltet is, látván az egykedvűen, háttal ücsörgő urat.
Nos, vele nem alakult ki semmiféle beszélgetés. Mi több az egyébként csevegős sminkes lányok és a két vendég hölgy is némaságba burkolózott, amíg  az élő legenda a szobában volt.
Bizonyára ismeritek azt a fagyott hangulatot, amit ilyenkor kétséges megtörni. Hát leültem én is és némán bámultam a falat...
 
Ráadásul a műsorban közvetlenül utána következtem!
Megvilágosodás futott át rajtam, mint  a villám. Megértettem Müller Péter fenséges viselkedését.
Lilu és Farkasházi Réka a kamerákon kívűl is olvadoztak tőle.

Woody Allen jutott szembe, amikor színpadra akarják küldeni: ...."És most menjek be én a vicceimmel, amikor már mindenki halálra röhögte magát? "
Tényleg ilyen érzés volt.

No és akkor,....a szülinapi babaparti!
Gondosan megterveztem a bevezető szöveget: - a gyerekek bulijába be kell vonni őket, magukat is. Érdemes tervezni és ügyelni a korosztályuknak megfelelő szervezésre.
Réka válasza a nehezen megszült bevezetőmre: - 6-8 gyereket hívjunk meg???? Mi huszonkettőt hívunk, mert Beni minden ovistársát imádja és nem tud választani és egy  játszóház szervezi.
Ajaj! Az jutott eszembe, hogy állítsunk csak egy kisgyereket a játékbolt kirakata elé!
Ajánljuk fel, ha egy valamit választ, azt megvesszük, de döntenie kell és nem változtathatja meg a döntését.
Bátran kipróbálhatjuk, mert garantáltan képtelen lesz dönteni.
Tehát, ha nem tanítjuk meg választani bizonyos helyzetekban, jó esélyünk van egy döntésképtelen emberkére.

Időben meg kell tanulnia a gyermekünknek, hogy az Élet folyamatosan jó, vagy rossz döntések sorozata. Aki hagyja magát sodortatni az árral, az sose vezet jóra. Közismert ókori mondás, hogy " Céltalan hajósnak sosem kedvez  a széljárás".

Egyik barátnőmről régóta tudtam, hogy nehezen hoz döntéseket. Egyszer mellette ültem  a kocsijában.
Elágazáshoz közeledtünk. Jobbra út, balra út, középen tábla. Már messziről tanácstalankodott. Sajnos nem segítettem a döntésében, mert épp egy  sms-t pötyögtem.
Természetesen letaroltuk  a táblát középen !
Ennyit a döntés tényének fontosságáról!

Azért összességében egészen jól sikerült ez az adás. Bár a lufivirágra már nem maradt idő, de a cikkeim között fotókkal illusztrálva megtalálható.
 

 A cikkekben szereplő sablonok a fenti menüpont alatt és itt, a SABLONOK oldalon találhatók. A cikkben szereplő sorszám alapján tudod beazonosítani.

 

 

 

 

Videó

Loading ...