KREATIV Café

Magyarország vezető kreatív portálja

Illatos képkeret

Image Bálint Annabella ötlete
Milyen jól is néz ki egy képkeret, főleg gyengéd szálak fűznek hozzá, ha saját magunk készitjük. És mit szólnál hozzá, ha még illatozna is?


Szükséges eszközök:
-15x15 filc
-15x40 karton
-glitter
-gyöngy
-virágos szalvéta
-dekupázslakk
-illóolaj( virág illatú)
-rost hatású paszta

Elkészítés:
Rajzoljunk egy szívformát, ahogyan szeretnénk.
Csillogós glitterel, szaggatott vonalakat rajzoljunk a filcre a kis és nagy szívformát követve. Néhány szem gyöngyel és flitterrel díszithetjük még a keretet.

Vágjuk ki kartonból 2x a teli szívformát. Ez utóbbiból vágjuk ki a szaggatott vonal mentén a téglalapot, a kép helyét. Ragasszuk ezt a hátfalra, majd rá a filckeretet, és végül egy formára hajtott kitámasztót hátulra.
A téglalapnak megfelelő méretű kartont vágjunk ki. Keverjünk 20 csepp illóolajat a rost hatású pastába, és kenjük fel a teljes felületre, úgy, hogy enyhén rücskös legyen. Száradás után fessük le zöld festékkel, amibe szintén rakhatsz pár csepp illóolajat.

A szalvétából vágjuk ki a virágmintát és ragasszuk rá egy kartonra. Kend be dekupázslakkal amibe cseppents pár csepp illóolajat. Ragasszuk fel a virágokat a hátlapra majd rakjuk be a képkeretbe.
 

 A cikkekben szereplő sablonok a fenti menüpont alatt és itt, a SABLONOK oldalon találhatók. A cikkben szereplő sorszám alapján tudod beazonosítani.

 

 

 

Hírlevél

 

Videó

Loading ...