KREATIV Café

Magyarország vezető kreatív portálja

Mezoterápia - Krém és szike között

Image Köztudott, hogy 30 éves kor után az arcon megjelennek az idő múlásának első jelei, azonban már 20-as éveinkben is apró, vízhiányos ráncokkal fizethetünk egy kis „szolis” csoki színért.
Napjaink elengedhetetlen „feltétele” azonban a fiatalság!
Ezzel az újdonsággal visszafiatalítható az arc és dekoltázs érzékeny bőre, újra üdévé, feszessé és hamvassá varázsolható, de zsírpárnácskáink is végre tényleg lefaraghatóak.

A mezoterápia az allopátiával és homeopátiával rokon gyógyászati módszer. Lényege, kis mennyiségű hatóanyag bejuttatása a felső bőrrétegébe többszörös befecskendezéssel. A mezoterápia kozmetikai alkalmazása itthon még újdonságnak számít, de Európa, és Amerika szerte nagyon elterjedt.

Mezoterápiával sokféle hatóanyag juttatható a bőrbe és a bőr alá, vagy akár a zsírszövetbe. Ezek főleg vizes bázisúnak, az alkalmazás helye és mélysége szintén változó, 1-5 mm-ig.
Az alkalmazási terület rendkívül széles, az arc, a nyak, a dekoltázs, kézfej területén egyaránt elvégezhető a kezelés, hiszen ezek a területek árulkodnak leghamarabb az évek múlásáról.
Azonban a testkezelésekben is a két legfontosabb területen hoz új lehetőséget: jelentősen fokozza a cellulit terápia eredményességét a zsírszövetbe juttatott hatóanyagaival, és a helyi alakformálásban is segít, hatására feszesedik a has és a combok.

A lefogyhatatlan alkati, helyi zsírpárnák megszüntetésében, mérséklésében is jelentős hatékonyságú, sok esetben a zsírszívást teszi teljesen feleslegessé.Egyénre szabott „szuri”testreA kozmetika hatóanyagai akkor fejtik ki hatásukat a legintenzívebben, ha pontosan oda kerülnek – lehetőleg maximális koncentrációban – ahol be szeretnénk avatkozni a bőr struktúra működésébe.
Helyi fogyasztásra egy speciális koktélt viszünk be a zsírpárnába, amely felbontja az elraktározott zsírokat, és szabad zsírsavakká alakítja át.
Ezt a szervezet már könnyedén, cukorként égeti el. Pozitívuma, hogy a későbbiekben bekövetkező esetleges visszahízás nem okozhat semmilyen alaki deformitást, mert a zsírsejt szám állandó marad, csak a méretét csökkentjük.…és arcra

A kezelés természetesen megfelelő higiénés feltételeket igényel, hiszen a testfelületen mikrosérülések (apró tűszúrások) keletkeznek, és egyszer használatos fecskendőkkel és tűkkel történhet. Az arcfiatalító kezelés során az arc teljes felületét, a szemkörnyék kivételével, négyzetháló szerűen, kezeljük.
A tű használat ellenére a kezelés garantáltan vérzés, és fájdalom mentes. A bevitt anyagok kizárólag természetes összetételűek, melyek alapvetően összetevői a bőrnek, azonban termelődésük egyre csökken a bőrben az idő múlásával.
Pótlásuk hozza meg a kezelés látványos eredményét.Gyors, de hosszabban tartó hatást és nagyobb hatékonyságot eredményez, mint a korábbi kozmetikai ránctalanító kezelések.5 kezelés = -5 évAz eredmény 3-4 kezelés után nyilvánvaló, a terápiás ülések sűrűsége 1-5 hétig változik. Végezhető a kezelés kezdetén intenzív kúraként, majd ritkább 2-3 havonkénti fenntartó kezelésekre lehet áttérni.

Minden esetben a személy adottságai, szokásai határozzák meg a kezelések gyakoriságát (dohányzás, napi víz fogyasztás, stb.) Egy öt alkalmas kúra eredménye, öt év fiatalodás. Nem egy szintetikus anyaggal történő ráncfeltöltésről van tehát szó, hanem az arcbőr teljes struktúrájának a megfiatalításáról. A páciens úgy néz ki a kúra végeztével, mint egy öt évvel korábban készült fotón, a mimikai ráncok mélysége csökken, a bőr feszes, hidratált, fiatalabb kinézetű, és jelentősen javul vízmegkötő képessége.
A kezelés akár egy ebédszünetben is elvégezhető, nem kell elvonulni a külvilág elől. Nincs szükség gyógyulási időre, nem igényel fedősminket sem.
Hölgyeknek és uraknak egyaránt garantált siker!

 Király Ildikó
 szakasszisztens    
                                                                                                                 

Bejelentkezés

 

 A cikkekben szereplő sablonok a fenti menüpont alatt és itt, a SABLONOK oldalon találhatók. A cikkben szereplő sorszám alapján tudod beazonosítani.

 

 

 

Hírlevél

 

Videó

Loading ...