KREATIV Café

Magyarország vezető kreatív portálja

Új őrület a kozmetikában

Missa BB krémek...avagy a BB krémek bemutatása. A BB a Blemish Balm kezdőbetűit rejti. Eredetileg lézeres plasztikai beavatkozások után használták, amely megnyugtatja és regenerálja a bőrt.
affiliate tracking urlNike

A krémek alapját képező anyag receptje Németországból származik, és a lézeres beavatkozások után használják a hegek gyors eltüntetésére.
A sikerét azonban egy neves dél-koreai színésznőnek köszönheti, aki egy riport során ennek a krémnek tulajdonította hibátlan arcbőrét, ezzel egy lavinát indítva el. Egész Ázsiára kiterjedő őrület lett belőle, most pedig rohamos gyorsasággal terjed  Európában és az USA-ban is.


A BB krémek smink alapként vagy alapozóként használható. Minden bőrtípushoz ajánlott, beleértve a pattanásos bőrt is. Emellett nyugtatja és hidratálja a bőrt.

Hatásai részletezve:
* Kiemelkedően magasfokú UV védelem
* Foltok fehérítése és fedése
* Hidratálás
* Műtét utáni regenerálás és fedés
* Bőrhibák fedése
* Ránccsökkentő
* A bőr légzésének biztosítása
* Minden bőrtípusra alkalmas
* Kiváló smink alap

Gyógyítja a bőrt!
Ez a krém, nem csak elfedi a bőrhibákat, hanem gyógyítja is a bőrt. A lemosás után még sokáig érezhető a hatása ugyanúgy, mint egy arckrémnek. Ezt a gyógyító-szépítő hatását természetesen hosszútávon fejti ki leginkább, ugyanis általánosságban javul a bőr állapota.
Akár pattanások, akár hámló területek zavartak korábban, a BB krém segít ezeken a problémákon, és a bőrt normalizálja.

1missa1

Lássuk a színeket!
No.13 - Milky Beige
No.21 - Light Beige
No.23 - Natural Beige
No.31 - Gold Beige

1missa2

Saját tapasztalat
TV szerepléseim alkalmával lassacskán rá kellett jönnöm, hogy a jó smink alapja a jó alapozó. Több márkát is kipróbáltam, lehet válogatni!

Amikor nincs időm teljes sminket feltennem a nagy kapkodásban és arra hagyatkozom, hogy a TV stúdióban fejezzék be, akkor is szakítok időt arra,  hogy legalább az alapot gyorsan felvigyem.

Tapasztaltam ugyanis, ha egy rossz alapozót kapok a stúdióban, az begyűrődik a ráncokba és pillanatok alatt 10 évet öregít rajtam. Ugye, senkinek nem ez a vágya!


Első próbálkozásaim:
Elkezdtem használni egy Natural Beige BB krémet a sötét karikák, ráncok és foltok eltüntetésére. Tisztességesen befedett minden hibát, de valahogy nem stimmelt az egyöntetű sápadtság.

Aztán rájöttem, hogy ez az a krém, amiből a kevesebb a több! Vagyis a megfelelő hatás eléréséhez csak egy lehelletnyit szabad használni!

Lépésről lépésre így használom:
1. Arctisztítás után kevés növényi olajat teszek a szemem köré, a homlokomra és az arccsontomra.
Ettől gyönyörű ragyogóvá válik, de önmagában egy kicsit túlzás és panda maci-szerű arc néz vissza rám a tükörből.

2. A következő lépésben a BB krémből oszlatok el a gyűrűs ujjammal egy keveset a szemem alatt, a szemhéjamra és a szemöldök csontok köré.
Ezután az arcom többi részét is finoman bevonom a krémmel.

Ha még mindig nagyon maszkszerűnek látszik, vagy túl sápadt leszek tőle, ecsettel egy kevés púdert hordok fel.
Az is elegendő lehet, hogy a púder helyett vizes kézzel átmasszírozom az arcom, így beolvad a bőrbe.
Ne feledjük, a felhordás után mindig kell egy pár perc, amíg a hatása kibontakozik, így az is elegendő lehet, ha egyszerűen várunk egy keveset, mielőtt egyéb varázslásokba kezdenénk.

Nap végén mossuk le a krémet és a sminket az arcunkról, ez alapszabály, bármily kiváló anyagról is van szó!

Fiataloknak is ajánlom a nem kívánt pattanások eltűntetésére. Íme a látványos eredmény:

1missa5

1missa4



..és íme egy tökéletes smink!

1missa6

 

 

 

 A cikkekben szereplő sablonok a fenti menüpont alatt és itt, a SABLONOK oldalon találhatók. A cikkben szereplő sorszám alapján tudod beazonosítani.

 

 

 

 

Videó

Loading ...