Ujlaki Ágota ötleteHozzávalók:
fekete melltartó
fekete bikini alsó
horgolófonal
flitterek
fürdőruha kapocs
Elkészítés:
Felsőrész:
1. sor: 6 szemmel indulunk.
2. sor: A következő sorba 12 szem rövidpálcát horgolunk.
3. sor: 1 db kétráhajtásos pálcát horgolunk az előzős sor minden szemébe. A pálcák között 2db láncszemet horgolunk.
4. sor: 3 szem magasítás következik. 3 kétráhajtásos pálca, 3 láncszem, 3 kétráhajtásos pálca, az előző szem két láncszemére; majd 1 láncszem, 3 kétráhajtásos pálca egybe lehorgolva.
5. sor: Ismét 3 szemet magasítunk. 3 kétráhajtásos pálca 3 láncszem, 3 kétráhajtásos pálca az előző sor 3 láncszemébe, 1 láncszem, 2 kétráhajtásos pálca az előző sor 1 láncszemébe.
6. Egy sor rövidpálcával körbehorgoljuk az egész mintát.
Összesen hat darab négyzetre van szükségünk. A három négyzetet a hátoldalán összehorgoljuk, ebből lesz az egyik kosár. Ugyanezt megcsináljuk a másik oldalon is, majd varrással rögzítjük a melltartóhoz.
Középre, hogy az illesztést eltakarjuk, egy 10 szemből álló, pántot horgolunk, majd fekete és lila flitterrel flitterezzük.
Alsórész:
A horgolási minta ugyanaz, csak a mintát a 4. sorig horgoljuk. Rögzítjük az alsó rész oldalához, majd körbeflitterezzük.
A melltartó hátsó, kapcsos részét eltávolítjuk és a helyére a fürdőruha kapcsot rögzítjük.
Napraforgós szép napot és jó munkát!

Utasi Ilona
Dózsáné Eszter
Csillag Tündér
Ujlaki Ágota
Dr Ungváry Lilla
Köszi és puszi
Remélem már jó lesz, mert általában mindent le tudok horgolni, de ritkán szoktam leírni és lerajzolni amit csinálok és mindamellett féllábbal már nyaraltam, mikor elküldtem a leírást :-))) Küldöm priviben és cseréltetem a leírást.
eszterke54
Hol akadtál el? Ha nagyon nem megy megpróbálom lerajzolni a mintát küldöm úgy
Szerintem a leírásod hiányos nem lehet lehorgolni.
Kérlek, segíts.
2.sor: A következő sorba 12 szem rövidpálcát horgolunk.
Minden szemre 2 öltés horgoljak?
A cikk hozzászólásainak RSS-csatornája.