Görög saláta kecskesajttal

Image Ez a  receptünk a nyáresti grillpartyk királynője lehet, mert a húsok könnyű és kellemes kísérője a
A kígyóuborkát tisztítsuk meg, gyaluljuk le nem túl vékony szeletekre.  A kockára vágott paradicsomot és a vékony karikákra szelt lila hagymát keverjük össze kés fokával ellapított fokhagymával.

Ízlés szerint sózzuk és ha szükséges pici cukorral is megszórhatjuk. Apróra vágott petrezselyemmel bőven hintsük meg.
A tetejére jó bőven morzsoljunk rá kecskesajtot, díszítsük paradicsomszeletekkel, olivabogyóval és petrezselyemmel.
Salátaöntet nem szükséges rá, mert míg a hűtőben érleljük (kb. két óra szüksé-ges) ereszt saját levet, amitől kellemesen lédús lesz a salátánk.

                JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNOK! 
                                    Utasi Ilona