KREATIV Café

Magyarország vezető kreatív portálja

Örökké virágzó "Szívvirág"

Valentín napraIgen látványos és szép, fillérekből
latest Running Sneakersnike fashion

Anyagok, kellékek:

* papírtojástartó doboz
* bordó, zöld és arany színű hobbyfesték
* hurkapálcika
* kisdarab tűzőhab
* ragasztópisztoly
* kemény karton
* kis kerámiacserép

Elkészítése:
A papírtojástartó csészécskéit kivágtam a képen látható formákban és méretekben. Kifestettem bordóra a szirmokat, és zöldre a leveleket. Miután megszáradtak a bordó színűek, egymáshoz ragasztottam őket úgy, hogy egy virágfejet adjanak ki.

valentin1


A cserépbe beleragasztottam a tűzőhabot.
Kivágtam a virágföldnek való kartonból egy akkora kerek darabot, hogy a cserépbe férjen. Kilyukasztottam ott, ahová majd a hurkapálcát szúrom. Ezután barnára festettem és beleragasztottam a cserépbe, ahogyan a képen is látható. Közepét kiszúrtam.

valentin2


A levelek közepét kilyukasztottam, majd ráfűztem őket a szárra. Majd a szár egyik végét beleragaszottam a virágfejbe. Ezután pedig az egészet bele, a cserépbe. A cserepet én a virág színével megegyezően bordósra festettem. Aztán arany festéket kentem rá.

valentin3


Ezután celofánba csomagoltam, szalaggal átkötöttem, apró szívet tűztem rá.

És már ajándékba is adhatom az örökké zöld virágomat, amit sosem kell öntözni és így is mindig szép marad!  

Öröm volt elkészíteni! Remélem mindenki aki szintén tűt, cérnát és ecsetet, ollót fog majd a kezébe elkészítésükhöz, mint én, szintén jól fogja érezni magát az elkészült gyönyörűségek láttán!

Dell Dorottya

valentin4
 

 A cikkekben szereplő sablonok a fenti menüpont alatt és itt, a SABLONOK oldalon találhatók. A cikkben szereplő sorszám alapján tudod beazonosítani.

 

 

 

 

Videó