KREATIV Café

Magyarország vezető kreatív portálja

Ébresztő testradír

BőrápolásŐsi recept alapján alapján készült és a thaiföldigyógyfürdőkben használják. Tehát valódi luxus és kényeztetés így kezdeni a napot.

jordan release datenike air jordan 1 yellow ochre paint samples CD0463-401 – Buy Best Price Adidas&Nike Sport Sneakers


A reggeli tusolás előtt ajánlott az alkalmazása ennek a bőrlágyító testradírnak, amely kávézacc és növényi illóolajok keverékéből áll.

Alkotóanyagai közül a kávé és a borsmenta, friss illata az aromaterápiából ismerten szellemileg frissítő, serkentő, energizáló hatású.
A cukorkristályok a kávézaccal együtt finoman hámlasztják az elhalt bőrsejteket. Az olivaolaj pedig varázslatosan lágyítja és természetes antioxidánsokkal tölti fel bőrünket.
Tehát ez a kence egyszerre hámlaszt, hidratál és energetizál, vagyis három az egyben hatás!

Hozzávalók:
1/4 csészényi olívaolaj
1/2 csésze kávézacc
1 csésze kristálycukor
5 csepp vanília esszencia
15 csepp borsmenta illóolaj

Elkészítése:
Valamennyi hozzávalót tegyük egy közepes tálba.
Egy villa segítségével alaposan keverjük össze.
Ha nem azonnal használjuk fel a keveréket, akkor helyezzük egy szélesszájú üvegbe és zárjuk le. Amennyiben 1-2 héten belül felhasználjuk, akkor tegyük egy hűvös helyre, ha tovább szeretnénk felhasználni, akkor tegyük hűtőbe.

Felhasználása:
Zuhanyozzuk át a bőrünket, hogy nedves legyen.
Vegyünk egy marékkal a tenyerünkbe a kávés masszából és körkörös mozdulatokkal a lábfejnél kezdve és felfelé haladva masszírozzuk be a nedves bőrünkbe.
Mivel a testradírunk olajat is tartalmaz és csúszóssá válhat  a zuhanytálca, ezért álljunk gumiszőnyegre  a biztonság kedvéért.
Fordítsunk különös figyelmet a száraz, durva bőrterületekre, mint a sarok, boka, térd, könyök. Itt többször is dörzsöljük át, erőteljesen.

Ezután bő vízzel öblítsük le magunkról a kávés massza maradványait, majd tisztítsuk meg bőrünket a szokott módon szappannal, vagy tusfürdővel.
Használjunk puha, száraz törölközőt. A testápló ezúttal el is maradhat, hiszen bőrünk lágy és selymes lesz.


Mezei Katalin

 

 A cikkekben szereplő sablonok a fenti menüpont alatt és itt, a SABLONOK oldalon találhatók. A cikkben szereplő sorszám alapján tudod beazonosítani.

 

 

 

 

Videó

Loading ...