KREATIV Café

Magyarország vezető kreatív portálja

Jó alak futással

FutásTóth Judit ajánlása a jó alakért Adidas footwearnike
Itt a nyár, és ilyenkor sokan szeretnének a legjobb formájukba kerülni, hiszen a ruhák egyre rövidebbek, hogy a strandról már ne is beszéljünk!

Én és a barátnőim rendszeresen összeülünk egy kávéra és az élet nagy dolgai mellett persze azt is megbeszéljük, ki milyen praktikát vet be annak érdekében, hogy a nyár a legjobb formájában találja. Összegyűjtöttem néhány jó kis tippet, melyekről úgy gondolom ti is hasznát vehetitek.
Nézzük hát, mit tehetünk …
…a jó alakért!

1futas

Az első természetesen a fogyással kapcsolatos. Ezúttal azonban egy rendhagyó ötletet szeretnék megosztani veletek. Nem arról akarok írni, hogy milyen módszerekkel lehet ledobni a kilókat, vagy milyen csodaszer segít. Egy biztos, aki hosszútávon tartani szeretné a formáját, annak mozogni kell!
Én személy szerint a futásra esküszöm, ami valljuk be, elég unalmas. Azonban nemrég felfedeztem valamit, ami egy kicsit segít érdekesebbé tenni ezt a monoton mozgásfajtát.

Ez a dolog nem más, mint ingyenes program, melynek Cardiotrainer a neve. No, de nézzük, mit is csinál ez a program! Ma már egyre több nőnek van okostelefonja, de a technika adta lehetőségeket csak kevesen használják ki. Ezt a programot le lehet töltetni a telefonra, ami a beépített GPS segítségével méri, hány métert fut az ember, sőt, a térképen azt is mutatja, hol.

Beállítható a kor, súly, hogy időre vagy távolságra szeretne az ember futni és még az is, hogy a futás alatt milyen zenéket játsszon le.

Amiért igazán szeretem az, hogy 2-3 percenként közli velem, hogy hány kilométert, vagy éppen mennyi időt futottam le eddig és milyen az átlagsebességem stb. Olyan érzés, mintha egy edzőm lenne, aki mellettem fut, és időről időre tájékoztat és „bíztat”. Nekem Android-os telefonom van, sok hasonló program van például Iphone-ra is, ilyen a Runstatic.

Tégy egy próbát és meglátod, sokkal nagyobb élményt nyújt így a futás!

Tóth Judit
 
 

 A cikkekben szereplő sablonok a fenti menüpont alatt és itt, a SABLONOK oldalon találhatók. A cikkben szereplő sorszám alapján tudod beazonosítani.

 

 

 

 

Videó

Loading ...