KREATIV Café

Magyarország vezető kreatív portálja

A KOS szülöttek jellegzetes kézírása

Image Mikor hangsúlyossá válik a KOS jegye akár a Nap, vagy a Hold, esetleg az Ascendens által, ...
Best Nike SneakersEntrainement Nike

...úgy érezhetjük, hogy a horoszkóp tulajdonosát friss tavaszi szellő veszi körül, de ez olykor viharossá is fokozódhat.
Ha nem ügyelünk rá, bizony megcibálhatja lelkünket.

Ez a természeti kép nem véletlen. Általában is igazak az analógiák a születési hónap hangulata és a szülött személyisége között, de a KOS ember esetében minden sokkal erősebb, lendületesebb és ezt az uralkodó bolygójuk, a Mars alapozza meg.

Friss és erőteljes, olykor vakmerő vonások jellemzik őket, melynek oka a tüzes minőség. Ez impulzivitást hoz a kézírásukba is, amely ettől mozgáshangsúlyos, általában nagybetűs, de a kezdőbetűk akkor is kiemelkedőek, ha a többiek nem.

Image

A stabil önbizalmuk  miatt a nyomaték erőteljes, az íráskép jobbradőlt és gyors a tempója.
Az energiatöbblet abból is látható, hogy a kötővonalak szögesek úgy a betűkben, mint a betűk között – már, ha egyáltalán vannak kötések.

Ez a kötésmód általában az u.n. „nehéz emberekre” jellemző, ugyanis ők annyi-ra bíznak önmagukban, hogy mindent erővel kívánnak legyőzni, a diplomáciai érzékükre nem támaszkodhatnak, mert nincs nekik.

Türelmetlen, indulatos viselkedésük tükre a kézírásban található gyakori horog, kampó és a hirtelen elrántások.
Mindezekből következik, hogy emberi kapcsolataik bizony nem zavartalanok, amit a végvonalaik formája is alátámaszthat (ha van egyáltalán végvonal).

A KOS szülöttek sosem érzelgősek, de tudnak nagylelkűek lenni, melyet telt vonalminőségük árul el. Szenvedélyessé is válhatnak, ám ezt képesek „korda-bán” tartani intellektusukkal.
Lehetetlen egy KOS-t nem észrevenni, mert öntudatos, idealista személyiségek, akiket erős ego hajt.
Bennük nincs ravaszság, amit látunk és hallunk az valóban az amit éreznek, gondolnak, mert egy KOS szülött mindig kimondja, ami a fejében van. 

Temperamentumuk egész életükben előre hajtja őket, mindenáron győzni akar-nak, bármilyen versenyről is legyen szó.
Nem csapatjátékosok, ezért gyakran kötetlenek a betűik, vezéregyéniségek, őszintén hiszik, hogy mindig igazuk van. Ez független természettel kapcsolódik össze, emiatt mindig egyedül szeretnek megbirkózni a nehézségekkel.

A gyakori pulzáló , hirtelen és helyenként felerősödő nyomás főleg, ha hajszál-vonalakkal váltakozik, a hirtelen indulatok jele.

A KOS szülötteknek nagy terekre, függetlenségre van szükségük, a korlátozás minden formája zavarja őket.
Ha életprogramjuk beteljesítése akadályokba ütközik, lázadóvá válhatnak, a személyiségük diszharmónikussá válhat, mely különféle kompenzációkban mutatkozhat meg.

        Utasi Ilona
        30 476 0009

 

 A cikkekben szereplő sablonok a fenti menüpont alatt és itt, a SABLONOK oldalon találhatók. A cikkben szereplő sorszám alapján tudod beazonosítani.

 

 

 

 

Videó

Loading ...